En glad och en ledsen nyhet

Nu sitter jag och skriver detta lilla inlägg med aldelesn nymålade naglar. Eftersom det har hänt en förfärlig sak så lyssnar jag på den härliga låten Fuck You med Lily Allen, för det får mig på lite bättre humör¨.
Det är näligen så att mitt älskade nagelacks tabort är slut! Jag saknar honom redan jätte mycket! Men förmådligen så är han på en bra plats nu uppe i himelen hos gud.
Jag skäms lite för att jag aldrig gav honom ett namn men jag hoppas att han inte blev ledsen och depremerad för det. Men om du läser det här kära Nagellacks tabort vill jag säga detta till dig:
Jag kanske aldrig sa till dig hur mycket du betyde för mig och hur mycket jag behövde dig. Jag vill verkligen att du ska veta att jag ågrar de gångerna jag klagade på dig och sa att du var dålig för att mitt nagellack inte gick bort ordentliget eller när du ramlade ner på golvet och fick ligga där i typ 1 vecka med alla damrottor. Förlåt!
Så nu tycker jag att alla som läsre det här ska hålla en tyst minut för dena underabára nagellacks tabort som lämnade detta jordeliv idag!

Rest in peace!



Men en positiv sak i allt det hämska är att mina naglar belv iallafall super snygga!


//M
anDiPop


Kommentarer
Postat av: Daviiid

Jo allt är bra!:)

2009-08-09 @ 20:28:55
URL: http://davidbjorkskog.blogg.se/
Postat av: ANG

Joo.. :) allt är bra :)

2009-08-10 @ 01:21:22
URL: http://manao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0