(skolbloggar)

Hej alla gullungar!
Nu sitter jag i skolans data sal och lyssnar på engelska redovisningar om vad man kan göra i min lilla stad.
Detta är väldigt långtråkigt eftersom det inte finns så mycket att prata om. Om jag får säga det själv så är det helt ideotiskt att alla 18 elever i min klass ska prata om något område som är sååå begränsatt. Så nu har jag hört var man kan äta ca 8 grr på lite havl taskig engelska, men men.
Nu är ni uppdaterade med de senaste ManDiPop nyheterna!
Ha det gött ;D

Den här bilden påminner lite om dagens form,..

ManDiPop modebloggar

Jag är ingen person som har koll på modet, eftersom jag kör på ManDiPop stilen. Men en ska har jag snappat upp: det är mordernt med glasögon, stora som små, smala som tjocka. 
Det var inte så länge sedan som en klass kompis till mig belv retad och kallad glasögon orm.Han skaffade till sist linser men idag så har han glasögon igen. För att 2o09 så gör folk allt för att andvända glasögon och det är lite coolt tycker jag!
Personligen så har jag alltid tyckt att det är fint med glasögon men jag skulle aldrig tänka mig att ha på mig dem dagligen. Fast det beror bara på att jag tillhör den gruppen människor som är överdrivet lata och som vill att allting ska vara praktiskt.
Men ändå, är det inte häftigat att man kan gå till en optiker och be om att få fönsterglas i ett par ur snygg bågar?
Jag undrar vem den första personen var som kom in till optikern och frågade om han/hon skulle kunna få vanligt fönster glas istellet för ett optsiktglas. Pesonalen i affären måste tyckt att han/hon var hel knäpp.
Tänk dig själv att någon skulle komma in till en tandläkare och fråga om han skulle kunna få  tandställning som inte hjälpet. den människan skulle bli idiotförklarad och utkörd ifrån tandläkaren.

Det där med mode är konstigt enligt mig. Förr var glasögon ett hjälpmedel, nu är det en het assesoar.

Shoppa loss / Eran ManDiPop


Trött

God eftermiddag!
Den senaste tiden har jag suttigt och försökt att få en relativt syngg blogg, vilket inte är specilet lätt. Designen som jag har nu är bara tillfälig. Jag har en bild framför mig hur jag vill ha bloggen men dock är jag extremt odata kunnig så detta lär bli en utmaning.
Men inget uppdrag är för svårt för ManDiPop! JAg har bestämt mig för att jag ska lyckas med designen.
Alla dessa koder har gjort lilla mig ur i huvudet så nu ska jag går och laga mat. Jag hoppas verkligen att jag inte bränner den eller något för jag är hungrig.

Kram ManDiPop

Hejhopp


Jag undrar vad solen har för magisk kraft? För den måste vara magisk, eller vad tror ni? När solen kommer fram bakom ett moln så är det som att alla människor får ny energi och glädje. Då vill man bara hoppa och skrika hur härligt livet är!
Håller ni med mig?
ManDiPop <3 Solen=Sant

Hej alla ...

Hej alla sköna människor!
Det här är mitt första inlägg på denna blogg. Jag har aldrig haft en blogg förut så jag tycker att det ska bli jätte spänande att se hur det går. På den här bloggen kommer du att kunna läsa om mitt liv, mina tankar och hur jag ser på livet.

he det bra/ ManDiPop

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0