Tjoo alla aliens! (och alla andra)

Nu sitter jag här och är så torr som det bara går att bli.
Jag har nämligen kör ett hårt intervall pass precis. Innan jag började träna så var ju min tanke att ta ut sig till max och bli äkligt svett, och trött det blev jag så det räckte och blev över. Förmodligen hade jag varit super svätt vid det här laget om det inte var så att det blåste så hilma mycket att det knappt gick att springa!
Så nu har jag varit med om den Nya Gudrun. Ja, alltså inte stormen gud run, nejnnej. Utan att jag sprang som en gud! Fast springer gudar?

Hmm, jag får nog ta reda på det, sen.
Men nu måste jag duscha, för så här torr går inte att vara!





Inte igen!!!

Haj på er! :D
Nu är jag ganska så sur på min mobil för dn vill inte ansluta till datorn.
Det är jätte typiskt tycker jag för jag har tagit massa roliga bilder ifrån Usm.
Alltid när jag har bilder på min mobil som jag vill ha på datorn så blir det alltid så här, USCH! Varje gång gör jag samma sak : När jag märker att det inte  så ställer jag mig upp och hoppar upp och ner och stönar fram Inte igennnnnn!
Jaså är det, varenda gång.
Men ni får hålla tummarna på att det funkar ikväll så får ni se lite trevliga bilder.

Kraaam ManDiPop


Måndag = Fredag?

Idag var förstat dagen på veckan i skolan dvs livet är precis som vanligt.
 Men det finns faktiskt en STOR skillnad på den här veckan och alla andra och det är att:
Precis som jag sa så var det första dagen i skolan, men även sista! För imorgon ska vi spela golf med alla nior, och jag har en känsla långt nere i maggropen att det kommer att sluta i kattastrof för min del.
Det är nämlgen så att vi ska spela lång golf! Inte sådan där rolig minigolf när man ska sikta på musse pigg och såna kuliga grejer, nej nej utan man ska skuta på ett litet håll ca 200 m bort!
Jag kommer tappa tålamodet direkt! Jag menar ett åll som är en decimeter brett och är 5 km bort!
Aja, nog pratat om hål. Jag åker på Usm på ondag! Yiepiiiiiii! Så då slipper jag skolan hela vecka låååång.
Så min måndag har varit fredag, fatta ni?

// ManDiPop


ManDiPop Hissar

Sovmorgon!!!!
Finns det något skönare än att kunna ligga och dra sig i sängen hur länge man vill?




ManDiPop Dissar

När det kliar på fel ställe vid fel tillfälle...
Tolka det hur ni vill, men jag tror att det är ett fenomen som många stör sig på...

När  man har hört en super bra låt någonstans och inte vet vad den heter.
Jaa, visst är det störande? Man har hört världens bästa  låt men man kan inte hitta den på youtube eftersom man inte har en blekaste anning pm vad den heter.





Glassigt

Tjenare! ;)
Jag hade tänkt att blogga om hur gott glass är. Men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.
För er som inte vet vad glass är så är det en kal mjölkprudukt som är fyld av nyttiga vitaminer och mineraler (*host*), och funkar utmärkt som depritions medicin.
För er som nys har blivit dumpade, tappat bort alla pengarna, haft sönder mormors finaste servis och desperat har gömt det dyra porslinet under pianot som står i hörnet av vardagsrumet så rekomenderar jag starkt GLASS! Glass är ganska likt knark förutom att man inte behöver en langare för att få tag på glassen. Precis som doger så får man en liten kick ( så vidare man inte kör med någon hopplös light produkt) och man känner sig lycklig.
Så köp glass för tusan, unna dig lyxen att mosar glass och tittar på (hmm, titta på vad du vill).
Glass finns i alla de smaker men vanligast är frukt och bär smaker, choklad och givetvis vanijl. Eftersom man bör käka ca 2,3 frukter varge dag så är fruktglass väldigt bra att äta till mellan mål.


Ett exempel på en bra frukost som följer kost cirkeln ->



Oj, nu har jag ju glömt att blogga om hur gott glass är. Jaja, det får bli en annan gång.

//ManDiPop


12.40

God morgon gott folk! Jag antar att ni vaknade för länge sedan men det gjorde inte jag. Det är nämligen så att jag är "sjuk" idag så jag är hemma ifrån skolan.
Så nu sitter jag här i min ensamhet och sjuner på någon sång som jag absolut inte kan medans de andra barnen är i skolan och leker.
Om jag tänker efter så är det nog bra att jag är själv hemma vid tanke på min vackra sång för annars hade jag ju behövt göra biljeter ooch komma på ett lämpligt pris till att få höra min fina stämma. Och det skulle jag ALDRIG orka i den dags form!



 // ManDiPop


Hej allesammans

Jag vet att jag inte har bloggat på länge men det är bara för att jag har varit på toppämligt uppdrag med FBI *host*
Eftersom det var ett topphämligt uppdrag som jag var på kan jag tyvärr inte avslöja några saker alls om det, men jag tänkte berätta en annan sak. Det är nämligen så att jag och en kill kompis som går i min orienterings klubb har alltid en tävling när vi är på tävlingar. Det är nämligen så att vi tävlar om vem sa har snabbast tid ifrån sissta kontrollen till mål, och så långt låter det ju som en jätte kul tävling eller hur?
Men det är så att den som då har kortast tid får ett straff och problemet är att han är väldigt mycket snabbre än mig. Det betyder att jag alltid får ta straffet!
Så i tisdags på våran träning såg det ut så här:



 




Låt bilderna tala...

// ManDiPop ;)

RSS 2.0